Kimike plastike

20 gusht 2012

Coca-Cola mund Prodhuar pije cola paketuara në qese plastike

Paraqitur sipas: News Tregut plastike - Tags: , , , , - Administrator @ 7:01 am

Në disa vende të Amerikës Qendrore, të tilla si El Salvador, Coca-Cola është shërbyer në biodegradable plastike zip-lock qese në vend të qelqit dhe shishe plastike apo kanaçe. Çanta vijnë në formë portreti të shishe Coke, Digital Journal raportuar.

Ky veprim gjithashtu kursen shitësit probleme e të pasurit për të paguar një depozitë në shishe qelqi returnable.

Coca-Cola mori njoftimin e këtij trendi dhe vendosi për të futur zyrtarisht eko-miqësore saj Coke-shishe-formë çanta, Daily Mail ka mësuar.

Risi vjen në një kohë të mirë si Coca-Cola ka ardhur nën presionin në vitet e fundit për të prodhuar një paketim më të eko-miqësore për pije e tyre.

* Fillimisht postuar: plastike Kimike

No Comments »

Nuk ka komente ende.

RSS për komentet për këtë post. URL ndjekëse

Lini një koment

Powered by WordPress